Aan de slag 

Ben je geïnteresseerd, maar vraag je je af of ons leerplatform binnen jouw school past? En wil je weten wat de vervolgstappen zijn? Wij helpen je graag verder. Want of je nu alleen digitaal of met de werkboeken wilt werken, wij zorgen dat het lesmateriaal perfect aansluit bij jouw behoeften en situatie op school. 

Samen maken we het passend voor jouw school 

Elke school heeft zijn eigen wijze van lesgeven. Dit begrijpen we. Daarom gaan wij in gesprek met jou en horen wij graag de wensen van jouw school. Met onze ervaring en kennis over studie-, sociaal emotionele- en keuzevaardigheden denken we met je mee. Bijvoorbeeld over hoe het lesmateriaal het beste past binnen het takenpakket van een mentor of docent.

 

Wij kunnen het lesmateriaal aanpassen waar nodig. We werken online, waardoor wij gemakkelijk de leerstof kunnen personaliseren. Daarnaast hebben wij geen voorraad van werkboeken, maar printen de boeken op basis van jouw vraag.

Praktische uitleg en workshops

Voordat jullie met ons lesmateriaal starten, organiseren wij een workshop om alle gebruikers te informeren over de inhoud en werkwijze van Impuls Educatief.

 

Daarnaast bieden wij een docentenhandleiding aan. Hiermee kun je meteen aan de slag met de Impuls-methode.

Zijn er technische vragen over het online leerplatform, dan staat de helpdesk van Volution tot jouw beschikking. 

Doeltreffend en effectief

Met onze leermethode heb je handige tools in handen die jouw werk eenvoudiger maken. En met behulp van het online leersysteem, kun je leerlingen volgen, ondersteunen en gepersonaliseerde leerroutes aanbieden. Dit geeft overzicht, waardoor je meer tijd overhoudt om leerlingen te begeleiden.

Direct contact?

Ric Hofmans

Cors van den Berg

Onze uitgever en onderwijsspecialist vertellen je graag meer.

Bel 06 533 80 467 voor Ric of 06 182 34 586 voor Cors

of laat je gegevens achter en we nemen contact op.

We staan graag voor je klaar!

Nobelstraat 16

3846 CG  Harderwijk

0341 - 746 011

info@impulseducatief.nl

Samen een stap verder

 

De laatste tips en informatie ontvangen?

Meld mij aan voor de nieuwsbrief. Lees onze Blog.

© 2019 Impuls Educatief.        Privacy Statement