homepage 2
homepage 1 _edited
 SAMEN EEN
 STAP VERDER

Leerlingen helpen met het ontwikkelen van hun talenten & vaardigheden

Dat wil jij toch ook?

 

Leerlingen uit het voorgezet onderwijs halen betere studieresultaten, als zij weten hoe je een planning maakt, een tekst leest en begrijpt, hoe je je goed voorbereidt op een toets en op welke wijze je kunt reflecteren.

 

Wij helpen leerlingen uit het voortgezet onderwijs hun talenten en vaardigheden te ontdekken en te vergroten.

Samen met scholen en onderwijsdeskundigen hebben wij een flexibel leerplatform ontwikkeld, waardoor leerlingen op hun eigen niveau en stapsgewijs hun studie-, sociaal emotionele- en keuzevaardigheden kunnen verbeteren. Ons doel is dat leerlingen makkelijker kunnen leren en hun schoolprestaties verbeteren waardoor ze lekker in hun vel zitten.

 

Bekijk ons lesmateriaal hier

 

Flexibel en persoonlijk online leersysteem

Wij dagen de leerling uit om met de door ons ontwikkelde lesmethode, stap voor stap, op zoek te gaan naar de voor hem of haar beste wijze van studeren. De leerling gaat proberen, ontdekken, terugkijken, verbeteren en weer opnieuw uitproberen. Hierbij staan vier studievaardigheden centraal: presenteren, reflecteren, tekstbegrip en plannen. De leerling kan op school, onder leiding van de mentor of de vakdocent, of zelfstandig thuis werken. Het lesmateriaal bestaat uit een werkboek en een online leeromgeving.

 

Samen maken we het passend voor jouw school 

Of je nu met de werkboeken en het online systeem werkt, of alleen met het online systeem, wij zorgen dat het lesmateriaal perfect aansluit bij jouw wensen en situatie op school.

Zo gaan wij eerst met je in gesprek en passen het lesmateriaal aan waar nodig. Voordat jullie starten, organiseren wij een workshop bij jou op school om betrokken docenten te informeren over de inhoud en werkwijze van Impuls.

Referenties

Tevreden klanten, daar doen we het voor!

De leerling staat centraal bij de Impuls methode

'Jarenlang is de ontwikkeling van studievaardigheden voor alle leerlingen van alle niveaus een groot onderdeel van mijn verantwoordelijkheid als docent en afdelingsleider geweest. Daardoor heb ik ontdekt dat de Impulsmethode echt werkt! En waarom? Omdat vanuit de behoefte van de leerling wordt gedacht: vanuit de agenda worden ze stap voor stap begeleid naar het daadwerkelijke maken van een toets, het houden van een spreekbeurt of het maken van een werkstuk. Gedurende dat traject zien ze wat hun ontwikkeling is en leren ze de verbanden zien tussen vaardigheden en de grote verscheidenheid aan vakken waar dit allemaal toepasbaar is. Dit gun je toch elke leerling!

 

Esther Uitman-van der Leest MEL

eigenaar van L’Estro Armonico en Certified NLP Practitioner

De Impuls-methode doet wat het belooft

Wat vind ik zo goed aan de Impuls-methode? Dat de hele aanpak is afgestemd op de leerling. Dat ze doen wat ze beloven: de leerling haalt betere cijfers, de school ziet hoe een leerling zich ontwikkelt en de ouders worden betrokken bij het proces. Ik geef de Impuls-methode geen 10, maar een 8. Want zoals ze zelf zeggen: ‘Het kan altijd beter!’

 

Joey Willemsen, Afdelingsleider 

Helen Parkhurst Daltonschool

Hoe het werkt?

We laten het graag aan je zien. Klik hier en ontdek het zelf. 

Direct contact?

Robin de Vries

Cors van den Berg

Onze onderwijsspecialisten vertellen je graag meer.

Bel 06 177 73 719 voor Robin of 06 182 34 586 voor Cors

of laat je gegevens achter en we nemen contact op.

We staan graag voor je klaar!

Nobelstraat 16

3846 CG  Harderwijk

0341 - 746 011

info@impulseducatief.nl

Samen een stap verder

 

De laatste tips en informatie ontvangen?

Meld mij aan voor de nieuwsbrief. Lees onze Blog.

© 2019 Impuls Educatief.        Privacy Statement