Over Impuls 

Samen ontwikkelen

Wij zijn Impuls Educatief, een educatieve uitgeverij. Samen met scholen, onderwijsdeskundigen en Volution hebben wij een flexibel online leerplatform ontwikkeld gericht op studie-, sociaal emotionele- en keuzevaardigheden, en het Profielwerkstuk. 

Waarom Impuls Educatief?

Wij zien een toekomst voor ons waar leerlingen met plezier zelfstandig werken aan hun toekomst en hun ontwikkeling. Daarom helpen wij leerlingen van het voortgezet onderwijs (VMBO-BK tot gymnasium) met het ontwikkelen van hun talenten voor een succesvolle carrière. 

Voor wie doen we het?

De leerling staat centraal. Leerlingen die ons lesmateriaal gebruiken, leren gemakkelijker, zitten beter in hun vel en maken betere keuzes. Hierdoor halen zij betere resultaten op school en zijn zij succesvoller in het leven daarna. 

Hoe doen we het?

Wij bieden een online leerplatform met motiverende werkboeken. Leerlingen kunnen zowel zelfstandig, op eigen niveau en in hun eigen tijd, als onder leiding van docenten tijdens lesuren aan hun vaardigheden werken. Met ons materiaal gaat de leerling stap voor stap aan de slag aan de slag om het tijdens vaklessen, bij het huiswerk en in zijn vrije tijd toe te passen. Heeft een leerling de vaardigheden helemaal eigen gemaakt, dan zal hij of zij daar voor een leven lang voordeel van hebben.

Direct contact?

Ric Hofmans

Cors van den Berg

Onze uitgever en onderwijsspecialist vertellen je graag meer.

Bel 06 533 80 467 voor Ric of 06 182 34 586 voor Cors

of laat je gegevens achter en we nemen contact op.

We staan graag voor je klaar!

Nobelstraat 16

3846 CG  Harderwijk

0341 - 746 011

info@impulseducatief.nl

Samen een stap verder

 

De laatste tips en informatie ontvangen?

Meld mij aan voor de nieuwsbrief. Lees onze Blog.

© 2019 Impuls Educatief.        Privacy Statement