• Lorem ipsum

Uw methode zelf samenstellen?

De methode van Impuls is modulair opgebouwd waardoor elke school een eigen uniek lespakket kan samenstellen.  Uiteraard zijn er kernmodulen (presenteren, reflecteren, tekstbegrip en plannen) die een vast onderdeel uitmaken van elk pakket. Maar daarnaast kiezen scholen de modulen die het best bij hun visie past. Impuls online biedt de mogelijkheid pakketten van 6 modulen en pakketten van 12 modulen samen te stellen. In sommige gevallen kan een school samen met de onderwijsspecialist van Impuls een pakket samenstellen met een afwijkend aantal modulen.

Daarnaast levert Impuls redactie– en uitgeefexpertise om samen met scholen modulen te ontwikkelen. Op basis van de wensen maken wij een redactieplan op basis van de leerdoelen en ambities van de school en we kunnen specifieke modulen zowel vormgeven als op papier of online (uit)leveren. Daarvoor maken wij graag een afspraak om de behoeftes van de school te inventariseren zodat we samen daarvoor een plan kunnen maken.

Wilt u meer informatie of een afspraak plannen? Neem contact met ons op.                          [powr-button id="70c663ed_1606902367"]